Diploma uitreikingZoals jullie inmiddels weten, zal de diplomering anders verlopen dan jullie hadden verwacht/gehoopt. Ook wij als team vinden het heel jammer dat het niet, zoals andere jaren, een mooie avond wordt waar we met zo’n 500 mensen samen genieten.

Er worden veel vragen gesteld over het verloop van de diplomering. Vandaar dit bericht.

De diplomering op dinsdagavond 30 juni a.s. zal als volgt verlopen:

Bij aankomst kom je het plein op via het hek bij de gymzaal. Bij de ingang van het plein krijg je een tafel op het plein toegewezen waar je samen met je gasten wacht. In het schema onderaan deze brief zie je het tijdstip waarop je mentorgroep wordt verwacht. Het is uiteraard de bedoeling dat je op tijd komt, maar kom ook niet veel te vroeg. Hiermee voorkomen we dat er teveel mensen staan te wachten bij de ingang van het plein. Als je naam wordt genoemd, ga jij via de hoofdingang naar je mentor en je gasten gaan via de zijingang de kantine in. Je wordt door je mentor meegenomen en je neemt plaats bij de tafel. Je ondertekent je diploma (fotomoment voor familielid of gast). Daarna verlaat je samen met je gasten de kantine via de zijingang bij het trappenhuis en vervolgens verlaat je het plein via het hek aan de kant van de ‘Iephof’.

Natuurlijk zorgen wij voor een feestelijke entourage en proberen we het zo mooi mogelijk te maken voor jou en je gasten. Er zal helaas geen fotomoment zijn met alle havo 5 leerlingen.

Tijdschema diplomering per mentorgroep

19.00-19.30 uur: de mentorleerlingen van dhr. Bosma

19.30-20.00 uur: de mentorleerlingen van dhr. Hanzens

20.00-20.30 uur: de mentorleerlingen van dhr. Roorda

20.30-21.00 uur: de mentorleerlingen van mevr. Sonnega

21.00-21.30 uur: de mentorleerlingen van mevr. Bouma