Sponsor schaatstocht HAVOtopVrijdag 23 december organiseert de HAVOtop haar jaarlijkse sportactiviteit rond Kerst. Dit jaar is dat wederom een sponsor schaatstocht waarvan de opbrengsten bestemd zijn voor een goed doel. De werkgroep, bestaande uit verschillende leerlingen, heeft dit jaar gekozen voor:

Het Vergeten Kind
Door hun onveilige thuissituatie voelen deze kinderen zich ongewenst, ongeliefd en eenzaam en lopen ze een verhoogd risico om op latere leeftijd op het criminele pad te raken of werkloos te worden. Het team van Het Vergeten Kind haalt kinderen uit hun negatieve leefklimaat en overlaadt ze tijdens speciaal georganiseerde activiteiten met positieve aandacht waardoor ze meer zelfvertrouwen krijgen en veerkrachtiger worden. Help mee een vergeten kind weer gewoon kind te laten zijn!

Om 9.30u zal het startschot klinken en schaatsen we zoveel mogelijk ronden binnen een uur. Elke ronde moet afgestempeld worden bij de daarvoor ingerichte stempelpost. Leerlingen die niet deel kunnen nemen aan het schaatsen, kunnen een bijdrage leveren, door zoveel mogelijk ronden te lopen om de schaatsbaan. 

In de eerste weken van december krijgen de leerlingen de tijd om een zo groot mogelijk sponsorbedrag op te halen met behulp van sponsorlijsten.

We hopen op veel enthousiasme en op een mooie sportieve ochtend met een hoge opbrengst!