Mijneindexamen.nl 2022: het persoonlijke, digitale examenrooster voor leerlingen +info van dhr.BontekoeWil je weten hoe je je zo goed mogelijk kunt voorbereiden op de centrale eindexamens? Bekijk de vernieuwde informatie op mijneindexamen.nl. Op mijneindexamen.nl vind je alle officiële informatie over de centrale examens. Deze website is bedoeld om eindexamenleerlingen te ondersteunen in de voorbereiding op de centrale examens. 

Mijneindexamen.nl in het kort

Mijneindexamen.nl bevat alle informatie die examenleerlingen vmbo, havo en vwo nodig hebben voor het examenjaar 2021-2022. Voor oefenexamens wordt verwezen naar Examenblad.nl. 

Examenrooster op maat

Op mijneindexamen.nl kunnen jullie je persoonlijke examenrooster samenstellen door je niveau en vakkenpakket te selecteren. Ook kun je vakken op een hoger niveau in het rooster opnemen. Zo maak je een overzicht op maat van je examenperiode. Bij ieder vak staat welke hulpmiddelen zijn toegestaan en na de examenafname verschijnt de link naar het correctievoorschrift. Behalve het persoonlijke examenrooster geeft mijneindexamen.nl ook praktische informatie ter voorbereiding in de vorm van oefenexamens, syllabi, algemene regels en tips en de slaag-zakregeling. 

Nieuw sinds dit jaar

Vanaf dit jaar kun je het persoonlijke examenrooster ook opslaan in jouw Google- of Outlook-agenda. Daardoor hoef je dat niet meer handmatig in te voeren in je eigen agenda. Hiervoor is de knop ‘Zet in mijn agenda’. Print je het examenrooster liever uit? Dat kan nu ook. Gebruik dan de knop ‘Opslaan en printen’. 

Een korte uitleg voor jou en je ouders/verzorgers over mijneindexamen.nl vind je op ons YouTube-kanaal:Introductiefilmpje mijneindexamen.nl webapp

Switchen van rooster en niveau

Bij het eerste bezoek aan mijneindexamen.nl wordt gevraagd een vakkenpakket te kiezen. Met de optie ‘reset alle keuzes’ wordt het eerder gekozen rooster gewist en kun je een nieuw vakkenpakket kiezen.

EXTRA INFO VAN DHR. BONTEKOE

Hierbij ontvang je de presentatie van de door mij gegeven voorlichting over het examen CSE-2022  als extra op papier. ( pdf :bijlage 1)Heb je de presentatie helaas niet bijgewoond lees het dan EXTRA goed door!!In deze presentatie staan een aantal links / doorverwijzingen naar zinvolle websites waarop informatie staat die belangrijk is of die je kan helpen bij de voorbereiding van je examens.Omdat deze links niet werken vanuit het pdf-formaat kun je deze vanuit hieronder vermelde webadressen wel rechtstreeks aanklikken.

In bijlagen vind je nog het invulformulier voor de planning van je examens in Tijdvak 1 of Tijdvak 2.