LeerlingpanelOm een school een zo goed mogelijk eigen identiteit te geven is de persoonlijke inbreng van leerlingen erg belangrijk. Leerlingen moeten zich thuis en veilig voelen.Daarom komt een leerlingenpanel goed van pas. Hier mogen leerlingen meepraten en meedenken over open dagen, schoolfeesten, activiteiten etc. Niet alleen het meehelpen hiervan telt, maar ook mogen er suggesties worden gedaan om de leefbaarheid in en rond school te vergroten. Alles mag en kan worden gezegd.

Tijdens de vergaderingen die meestal 1 keer in de twee weken in de middagpauze plaatsvindt, bespreken we met onze teamleider, een docent en een tiental van leerlingen uit havo 4-en 5 over problemen, vragen van leerlingen, miscommunicaties of over de activiteiten die wij als Havotop net hebben gedaan. Waren de leerlingen enthousiast? Kunnen we vaker zoiets organiseren? Kunnen we de volgende keer iets beter aanpakken?
We proberen ons als school steeds weer te overtreffen door het de volgende keer nóg leuker te maken.

Iedereen is van harte welkom bij het leerlingenpanel want elke suggestie, mening of inbreng telt!

Ben jij geïnteresseerd en wil je eens mee vergaderen? Neem dan contact op met één van onze panelleden bijvoorbeeld Tessa Heuven van Staereling  email : 157191@leerling.havotop.nl of Keimpe Schepers email: 157446@leerling.havotop.nl of vraag een desbetreffende docent of onze teamleider.